Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25sep 2024
Thema Borrel voor Bewust Delft leden - Thema door Samantha Hosea

Bewust Delft

Elke maand organiseert Bewust Delft voor haar leden en aspirant leden een thema borrel. Het onderwerp, de lokatie en de avond in de week verschilt per maand. Kom je luisteren naar een spreker over een mooi thema en lekker netwerken met andere leden?

Deze maand is het thema Yin en Yang

 

In de Chineese filosofie werken we vaak met de concepten yin en yang. Op deze themaborrelavond wil ik graag samen met jullie nadenken en sparren over een onderverdeling van yin en yang, namelijk volte/leegte en warmte/koude. Dit in verband met een onderzoek dat ik ga doen in oktober, waar ik in mijn holistische massagepraktijk wil nagaan op welke manier deze concepten ondersteunend kunnen zijn in het begeleiden van mensen in hun eigen heelwording en bewustwording. 

 

Soms zit je hoofd te vol en heb je ruimte nodig. En soms voelt het te leeg en voel je je juist eenzaam. In een gesprek kan er een koude stilte vallen, en de woorden van een collega kunnen je raken omdat ze warm op je overkomen. Er zijn veel dagelijkse voorbeelden waarin bovenstaande concepten een rol spelen. 

 

Samen met jullie onderzoek ik op de borrel graag op welke manier volte/leegte en warmte/koude een raamwerk kunnen vormen om het leven te schouwen. Met behulp van jullie praktijkvoorbeelden hoop ik zo mijn onderzoek te kunnen verfijnen. 

 

Kom samen meedenken over een andere manier van naar het leven kijken om zo wellicht op een andere manier problemen te benaderen en op te lossen!

 

Je bent van harte welkom.

Samantha Hosea

Massage Coach

Informatie

25 sep 2024
20.00 - 22.00
0,00
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 25 deelnemers.

Waar?

Voorstraat 51

Contact

Thema Borrel voor Bewust Delft leden - Thema door Samantha Hosea