11sep 2024
Fluisterzacht & Luidkeels, workshop stemexpressie

Dromenvanger
Delft

Fluisterzacht en Luidkeels is een workshop stemexpressie in Delft. Wil jij jezelf vrijer kunnen uiten, je boodschap krachtiger overbrengen, zingen vanuit je hart of spreken voor groepen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!


Wat kun je verwachten?

  • Een veilige groep; we nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en falen bestaat niet!
  • Er is afwisseling in activiteiten, b.v. zingen, spreken, drama, gesprek, meditatie, improviseren en gericht technieken oefenen.
  • We zingen met de hele groep. Zo kan je stem samengaan met de groep en erdoor versterkt worden.
  • De workshop heeft speelse en creatieve elementen en er wordt veel gelachen!

Kortom: een speelse, afwisselende workshop om je stembanden eens fijn te smeren!
En mocht je nog verder willen met jouw stem: 25 september start een cursus van 7 avonden en ik ben ook beschikbaar voor individuele stemcoaching.

Inschrijven voor 4 september 2024

Enkele reacties van vorige deelnemers:

"wat een hele fijne sfeer en een inspirerende workshop, goed voor beginners en gevorderde zangers, om meer experimenteel je stem te leren kennen. Evelyn weet heel goed mensen te inspireren en gerust te stellen, en voelt intuïtief aan waar iemand aandacht nodig heeft om zijn of haar doelen te bereiken."

"Bij Evelyn heb ik ervaren dat stemexpressie leuk, waardevol en helemaal niet spannend is. Evelyn voelt jou goed aan waardoor je helemaal je zelf kan blijven en je veilig voelt om te gaan spelen met je stem. Je stem draait niet alleen om het produceren van geluid, er liggen ook vele mooie antwoorden over jezelf in verstopt. Voor mij zijn er veel puzzelstukjes op zijn plek gevallen."

Informatie

11 sep 2024
20.00 - 21.15
20,00

Waar?

https://yoena.nl/
Spiekmanstraat 36
2628 VG Delft

Fluisterzacht & Luidkeels, workshop stemexpressie