14dec 2024
Kundalini Experience - Awaken Your Essence

Anneminke Bakker | Kundalini Experience
Delft

Wil je meer rust, meer vertrouwen voelen, meer in de flow zijn en echt gaan doen wat je leuk vindt? Met zachte kracht, prachtige muziek en in een veilige setting ga je de diepte in om jouw innerlijke kracht ontdekken tijdens een Kundalini Experience.

✨️ Ervaar Jouw Essentie, Jouw Kracht, Jouw Licht ✨️

Een kundalini activatie is een prachtige methode om jouw bewustzijn naar een hoger plan te tillen. Het geeft je energie, healing, bewustwording, expansie, liefde en verlichting. 

De kundalini experience is bij ons uniek vanwege de meditatieve, genezende setting, rozenthee ceremonie, lichaamswerk, dans en persoonlijke aandacht.

In een veilige, liefdevolle setting zet Anneminke haar zachte kracht in, onderwijl als kanaal fungerend tussen Source en het fysieke. Vanwege haar expertise op het gebied van psycho-energetisch- en healingwerk zal precies die energie bij jou gaan stromen wat op dat moment bij jou past. 

Tijdens de energie activatie mag je liggen, ontspannen en in overgave gaan. Laat je lichaam en energie maar stromen. Geniet van hoge frequenties en speciaal voor deze sessie afgestemde muziek!

Zoveel mooie mensen hebben al zo'n fijne en krachtige sessie bij ons ervaren!

"Ik ervaar sinds de kundalini activatie meer energie. Ben tijden echt heel moe geweest en dat alles teveel voor me voelde. Voel mijn sparkle weer terug! Enorm dankbaar dus." ~ A.

"In een vorm van diepe meditatie ging ik op reis. Zo'n bijzondere ervaring! Nadien voel ik dat de levensenergie echt geactiveerd is. Dat blije gevoel om het leven aan te gaan, is eindelijk weer terug." ~ M.

Voel je welkom voor jouw volgende stap naar een lichter mooi leven!

Liefs, Anneminke

>>> Kijk op onze website voor meer evenementen, individuele coaching, kundalini activaties en retraites!

Informatie

14 dec 2024
14.00 - 17.00
65,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Delftstede
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Contact

Kundalini Experience - Awaken Your Essence